About us

Mijn vader vertelde me altijd dat de makkelijkste manier om dingen gedaan te krijgen is met veel boeken.

Dus vandaag heb ik een lijst samengesteld van nuttige en goedkope boeken over het ontwormingsproces. Ik weet dat je gaat om veel informatie te vinden in deze blog en ik hoop dat deze blog zal u helpen om de antwoorden op uw ontworming vragen te vinden. De onderstaande informatie is door mij samengesteld en ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen. Als u meer informatie over het ontwormingsproces weet, u hier een reactie achterlaten of door op de onderstaande afbeelding te klikken. Deze blog is geschreven door een vrouw en ik moedig u aan om commentaar te leveren, vragen te stellen of deel uw wijsheid in de commentaren. Gelukkig ontwormen en veel geluk!

Ik heb veel ervaring omdat ik consultant ben en ik werk al jaren met velen van jullie. Ik ben ook een consultant voor een prive-kliniek genaamd The Wellness Project.

Het Wellness Project is het toonaangevende centrum voor de behandeling van mensen met kanker. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van kanker met een dieet plan dat bestaat uit vezelrijk voedsel en het vermijden van voedingsmiddelen die suikers of vetten bevatten. Het belangrijkste doel van het project is het bereiken van maximaal voordeel voor patiënten die chemotherapie en bestraling ondergaan. Dit is de enige kliniek in de wereld die zowel dieet- als lichaamsbewegingsondersteuning kan bieden aan kankerpatiënten in een tijd waarin andere klinieken niet in staat zijn om de beste ondersteuning te bieden. Het Wellness Project biedt een holistische benadering van kankerzorg die zich richt op de behandeling van de symptomen en niet op de kanker zelf. Ik zal u een overzicht geven van het dieet- en leefstijlplan en zal het beschrijven.

Mijn Ebook, die heet "Worming" heeft meer dan 500.000 downloads en wordt gebruikt door duizenden mensen over de hele wereld. Het is vertaald in 14 talen en is gepubliceerd in meerdere talen.

Als u meer wilt lezen over dit adviseer ik het lezen van mijn blogpost: Ik zal deze blog post binnenkort bijwerken, zal ik proberen om dat te doen ten minste eenmaal per maand, zal ik meer berichten toe te voegen. De links naar de originele blogposts zullen ook worden toegevoegd in de komende weken. Ik zal een paar opmerkingen over de berichten toe te voegen, ik hoop om ze up-to-date te houden ook. Dus wat is ontworming? Het is het proces van het nemen van het lichaam eigen afvalproducten en injecteren in het lichaam, als een virus. De wormen die meestal worden geïnjecteerd in ontworming behandelingen worden genoemd "microbe eieren". Weet je hoe ze eruit zien? Ze zijn zwartachtig / grijs-wit kleine dingen met kleine stukjes wit en zwart op hen.