contacteer mij

Neem contact met mij op

Altijd een back-up plan in het geval uw back-up plan mislukt. Hoe meer u een behandeling gebruikt, hoe groter de kans dat deze mislukt. U altijd een moderner alternatief vinden bij de apotheek of in de winkel. Ga niet naar een spoedkliniek omdat ze vaak vol zitten. Vraag uw huisarts of een andere zorgverlener of u iemand anders moet zien. Als u een levensbedreigende ziekte heeft en er is geen alternatief, moet u het aan uw arts vragen. Als u lijdt aan een ernstige ziekte, vraag dan om een spoedafspraak. Als u onder invloed bent van drugs of alcohol, is het geen goed idee om een bezoek te brengen aan een arts. Ik heb een pagina op het World Wide Web met een uitgebreide lijst van alle mogelijke alternatieven.

Als je rechtstreeks contact met me wilt opnemen, kun je me een e-mail sturen op mijn blogadres of mijn Twitter. U ook een reactie achterlaten op mijn vorige blog, hier.

Als je een ontwormende overlevende bent, wanhoop dan niet. Er zijn vele behandelingen die zowel veilig als effectief zijn, met inbegrip van acupunctuur en traditionele genezing. Ik wil het goede nieuws delen: je hebt geen speciale diagnose nodig om een ontwormingsoverlevende te zijn. We zijn allemaal verschillend. Dus of je nu een verleden, heden of toekomst geschiedenis van ontworming, het eerste wat je hoeft te doen is om te zoeken naar alle middelen die je om je lichaam te helpen genezen en je leven verder te gaan. Als u geïnteresseerd bent in het leren meer over hoe het lichaam en de organen werken, nodig ik u uit om mijn podcast te proberen, "The Science of Wort" op YouTube.

Opening Hours

  • Maandag: 09:45 - 18:30
  • Dinsdag: 07:30 - 15:45
  • Woensdag: 07:00 - 19:30
  • Donderdag: 08:30 - 14:15
  • Vrijdag: 07:45 - 14:45
  • Zaterdag: 09:30 - 14:45