Hoe repareer ik kapotte ontwormingsbehandelingen?

"Het is heel makkelijk: Gebruik dit. U een volledige of een half uur van ontworming sessies met behulp van deze. In tegenstelling tot Pepe Jeans Parfum is het merkbaar effectiever. Je doet gewoon het ontwormingsproduct erin en begint met een halve tijd. Het ontwormen zal 2 weken duren, de pijn zal verdwijnen en na een week word je weer normaal. "Ontworming is de meest effectieve manier om mijn pijnlijke infecties te beheren. Ik heb geprobeerd een paar verschillende methoden, maar mijn lichaam houdt niet van het ontwormen. Nu heb ik een nieuwe manier van het beheer van de pijn en ik heb geen infecties meer. Bedankt voor het maken van mijn leven makkelijker."

Lynn Dijkstra

"Het ontwormingsproces is voor mij een geschenk uit de hemel sinds januari 2008. Wat zijn de beste ontwormingsbehandelingen voor mij? Ik ben nu in staat om een actief seksleven te hebben en heb geen pijn tijdens de seks. Het heeft me ook gezonder gemaakt en ik zie er beter uit dan ooit. Mijn vriend heeft er ook geen problemen mee gehad, ook al houdt hij daar niet van."

Meredith, 18 jaar oud

"Ontworming is zeer effectief en erg handig! Ik ben zo blij dat ik besloot om door te gaan met het en voor mij is het niet alleen een kwestie van gezondheid, maar het bespaart me ook geld, en mijn ouders geld ook. Het is de enige manier die ik ken om zich te ontdoen van al mijn ongewenste en gênante haar. Al mijn vrienden en familie lijken het ook leuk te vinden. Ik zit nog op de middelbare school en ik weet dat ik maar een paar jaar op de universiteit zit, maar op dit moment is het zo'n beetje alles wat ik doe. Ik ben al meer dan twee jaar aan het ontwormen en scheren, en ik weet dat het werkt. Ik denk dat er geen reden is voor iemand anders om het te doen als ze dat niet willen. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die niet wil doorgaan met het of voor mensen die worstelen met hun haar, want het lijkt een grote hulp en zeker een die werkt!"

Keri, 21 jaar oud

"Ik had geen probleem om weg te doen van mijn kaalheid voor een jaar en een half. Ik hoefde niets te doen. Ik kreeg veel advies van een paar artsen over hoe het te doen. Het was erg pijnlijk, maar ik deed het. Ik had veel haaruitval voor iets meer dan een jaar en toen ik het probeerde voelde ik mijn haar groeien terug. Ik heb mijn haar voor 12 jaar en dit is de eerste keer dat ik heb gezien geen haar groeien terug. Ik ga nu te hebben om een second opinion om te zien of ik terug moet gaan naar mijn reguliere haarkleur, maar ik ben zo blij met de verandering. Mijn familie heeft erg steun gekregen. Ik was aan het einde van mijn touw en het was moeilijk voor mij. Ik wilde mijn haar niet opgeven, maar ik moest eerlijk tegen mezelf zijn. Ik wist niet of ik kon doorgaan zonder pruik, en ik wilde niet gewoon meer haar te verliezen. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan ontwormingskuur Test. Ik denk dat velen van ons die hetzelfde doormaken dezelfde problemen hebben.