Waarom heb ik ontwormingsbehandelingen nodig?

Omdat je een probleem hebt en het moet worden opgelost. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Zonnepanelen Op Boot. Ik heb een groot begrip over hoe u uw probleem op te lossen. Dus als je een overactieve schildklier dan kun je gemakkelijk repareren. Ik ben zelf ook een wormer geweest. Bekijk het rapport Advance Hoortoestel App experience report. Ik heb het gebruikt voor de laatste 4 jaar. Dus ik weet wat ontworming is en hoe ik het moet gebruiken. Dus wat is het probleem?

Nou, het is eigenlijk heel simpel. Ik wil u vertellen over de overactieve schildklier die veel mensen beïnvloedt, vooral mensen van kleur. De overactieve schildklier wordt veroorzaakt door te veel van een hormoon (schildklierhormoon). U lezen over het hier: overactieve schildklier.

Te veel schildklierhormonen zoals T4, T3 en T2 veroorzaken overmatige productie van TSH. TSH van de schildklier (schildklier stimulerend hormoon) is de "strijd of vlucht" hormoon. Dit betekent dat het betrokken is bij de strijd van het lichaam of de vlucht reactie op gevaar. Wanneer u te veel van dit hormoon, het veroorzaakt een "tumor" die gevoeliger kan zijn voor drugs en chemicaliën in het lichaam. Overactieve schildklier, die ook bekend staat als hypothyreoïdie, betekent dat uw schildklier het vermogen om TSH te produceren is te laag. Dit betekent dat je lichaam is het produceren van te veel schildklierhormoon om te voorkomen dat de schildklier van het maken van te veel TSH. Hoe meer je hebt, hoe meer TSH je zult produceren. En dat is wat de oorzaak is van de hoge schildklierhormoonniveaus. De hoge TSH niveaus, dan, zijn wat ervoor zorgt dat je lichaam te veel hormoon te maken. Om de TSH-niveaus te verlagen, moet je het schildklierhormoon verlagen. U dit probleem eerder hebben gehad, en hormonen hebben gebruikt die uw TSH verminderen of uw T4 opheffen, maar de hoge TSH niveaus kunnen het moeilijk maken om deze behandelingen meer te gebruiken. Dit is de reden waarom je moet worden op schildklier medicijnen om uw T4 niveau lager te maken. U zult merken dat uw schildklier niveaus zal een beetje afnemen, maar de TSH zal niet naar beneden gaan. Pijnstiller Lage Rugpijn is ook een testrun waard. Dit is het meest voorkomende probleem dat mensen hebben met het Syndroom van Wernicke-Korsakoff.

Dus nu dat je weet wat het is, en hoe je je TSH verlagen en de T4-niveaus lager krijgen, hier is hoe je het risico op hypothyreoïdie verminderen. Zie een ervaringsrapport ontwormingskuur Test.